Mėsos broliai vėl pasiruošę palengvinti jūsų šventinį pasiruošimą ir padėti nustebinti svečius nepriekaištingais skoniais! Šiais metais siūlome ne tik mėgstamus klasikos patiekalus, bet ir naujus skonius, kurie pavers šventes ypatingomis.
Karštai rūkytas jautienos brisketas – ilgiau nei 7 valandas marinuotas, kepamas ir rūkytas, tai tikras šventinio stalo karalius!
Lėtai virti jautienos žandai – švelni tekstūra ir sodrus skonis, kuris užburs jūsų svečius.
Įdaryta antis – nes šventės be jos tiesiog neįsivaizduojamos!
Kiaulienos vyniotinis Porchetta – traškios odelės ir aromatingų prieskonių šedevras.
Velingtono kepsnys – grįžo pagal jūsų pageidavimus! Šis elegantiškas ir populiarus patiekalas taps tikra stalo puošmena.
Mes rūpinamės, kad šventės būtų lengvos, o jūs – atsipalaidavę ir mėgautumėtės laiku su artimaisiais. Užsisakykite iš anksto ir užtikrinkite, kad jūsų stalas būtų kupinas ypatingų skonių be jokio streso!
Žemiau matysite kokius patiekalus siūlome šventiniam stalui
ŠVENTINIS MENIU
Kalėdinė antis
Įdaryta apelsinais ir obuoliais ir išmasažuota kalendrų, pankolių, rausvųjų pipirų mišinyje. Šį receptą jau įvertino ir pamėgo mūsų pastovūs klientai. Antis papuoš Jūsų stalą ir maloniai nustebins visus valgančius. Vienos anties svoris apie 2-2,2 kg.
16,9
EUR / 1 kg
Velingtonas
Vienu iš sunkiausių receptų tituluojamas Velingtonas gali būti patiektas be didesnio vargo – tereikės jį iškepti orkaitėje ir mėgautis švente! Paruoštas kepimui Velingtonas įdarytas grybų Duxel, Serano kumpiu ir apvyniotas mūsų gamybos sviestine tešla. Velingtono kepsnį rinkitės iš trijų dydžių 0,5 kg , 1 kg ir 1,5 kg.
49,9
EUR / 1 kg
Marinuota višta
Klasiška ir laikui nepavaldi marinuota višta puikiai tiks šventiniam stalui, Marinuota su žolelėmis ir apelsinų žievelėmis. Vienos marinuotos vištos svoris apie 1,5-2kg.
9,9
EUR / 1 kg
Kiaulienos vyniotinis Porchetta
Gausiai prieskoniuose marinuota kiaulienos šoninė su karamelizuotų svogūnų džemu puikiai tiks visai šeimai pamaitinti. Sotu, įdomu ir lengva pagaminti. Produkto svoris apie 1,8 kg.
17,9
EUR / 1 kg
Anties krūtinėlė
išskirtinio skonio mėsa. Marinuota įvairiomis žolelėmis puikiai tiks ir šventiniam stalui. Kepimas: anties krūtinėlę kepame 180°C temperatūroje. Pirmiausia 20-25 min. krūtinėlę kepta ant odelės pusės kol apskrus iki auksinės spalvos, tada apverčiame. Norint iškepti vidutiniškai kepame 10-15 min.
36,9
EUR / 1 kg
Jautienos žandai
Jautienos žandai cirkuliuoti žemoje temperatūroje vakume net 24 h, todėl yra nepraradę svorio, labai sultingi , minkšti, taip pat intensyvaus skonio, nes visi prieskoniai cirkuliavosi vakume su produktu ilgą laiką.
38,9
EUR / 1 kg
Karštai rūkytas jautienos brisketas
Karštai rūkytas jautienos brisketas- tai ilgai marinuotas, ilgiau nei 7h keptas bei karštai rūkytas ypatingas pasirinkimas jūsų švenčių stalui. Proceso metu naudojamos natūralios medžio drožlės, tinkamas temperatūros, dūmų santykis mėsą padaro labai sultingą, aromatingą bei tobulos tekstūros.
Brisketo svoris apie 1,5 kg ir visas brisketas nuo 2,5 kg iki 3 kg.
38,90
EUR / 1 kg
Virtas jaučio liežuvis
Gerai žinoma klasika ir stalo pasididžiavimas ieškantiems ypatingo skonio. Jaučio liežuvis marinuotas mūsų ypatinguose atrinktuose prieskoniuose. 1 vnt svoris apie 1,6 kg.